top of page

OM ESTHAR*live

ESTHAR*live er resultatet af et årelangt samarbejde mellem Esthar Rose og producer og multi-instrumentalist Mads Horsbøl (læs mere om Mads på www.madshorsboel.com).
Under navnet Balliancen, har de igennem mere end 10 år skrevet sange og spillet koncerter sammen. Sange, der med humor, varme og galskab insisterer på at livet leves livligt og sårbart.

fullsizeoutput_e01_edited.jpg
Esthar Rose

Som 4-årig fandt hun sin stemme, da hun hørte Elvis synge Blues Suede Shoes, og siden har hun vandret igennem alle kringelkroge af hendes musiske væsen, med en stærk glødende indre ild og kærligheden til musik, dans og for hende særligt - STEMMENS KRAFT! Hun har altid insisteret på autencitet, livskraft og frigørelse. Hun har lært andre at elske sig selv og lært sig selv at kende imens. At kende er at ELSKE - og for Esthar er kærligheden en Livskunst.

fullsizeoutput_e04_edited.jpg
Mads Horsbøl

I musikken fandt en lille dreng sin ventil. Hans mor var splittergal og hans far havde en pladesamling - begge formede ham. Musikken fik ham til at mærke en indre ro. Med roen som vejviser begyndte han sin rejse. En rejse gennem musikkens landskab, med stop i både Rock, pop og folkemusik fra hele verden. En rejse i den kreative bevidsthed, som opstår når man skaber sig selv i musik.

bottom of page