top of page

PRESSE

Når Balliancen ankommer til din scene, kommer der liv i huset og musikerskab på højt niveau. Teksterne er danske og instrumenterne er akustiske: håndspillet percussion, kontrabas, harmonika, western-guitar og BALALAJKA!

 

Esthar Rose og Mads Horsbøl skriver sammen sange, der med humor, varme og galskab insisterer på at livet leves livligt og sårbart. Mads er popsmed, guitarist og sanger, der med forbilleder som Sebastian og Paul Simon inddrager hele verdens musikalske toner. Esthar, der som skuespiller har trådt sine barnsben i Tûkak Teatret, elsker at rumme alle livets sider i musik - det gør hun med kropsligt nærvær og styrke. Esthars forbilleder spænder bredt fra Alberte til intense og teatralske performere som Grace Jones og Patti Smith.

 

Esthar og Madses samarbejde, er hvor Balliancen startede. En optræden til privat fest hos Troels Kløvedal blev deres første musikalske møde med balalajka-virtuosen Bjarke Houmann. Med på holdet er også de to musikere fra bandet bag Sorten Muld: Den banjo-svingende afro-percussionist Niels Kilele og den lyrisk-strygende roots-kontrabassist Johs Hejl. Lyder det som et usandsynligt orkester, der stritter? 

 

Vil du gerne invitere dit publikum til en livlig koncert med humor, glæde og eftertanke?

Publikum har sagt:

Det er som om guitaren åbner hjertet, så sangen kan trænge frit ind - en oplevelse udover det sædvanlige.”

“Det er som at få en omgang følelsesmæssig akupunktur!” 

“Jeg fik noget med mig, som jeg ikke vidste at jeg havde brug for.”

 

 

PR til download:
bottom of page